Toisinajattelijoiden Coach

Mikäli satut olemaan toisinajattelija, saattaa olla että sinun kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

Erityisesti lukeminen kannattaa lopettaa, jos tiedät jo valmiiksi, että ulkopuolinen tuki harvoin johtaa mihinkään uuteen tai kiinnostavaan.

.

Miksi siis valita VastarannanCoach toisinajattelijoiden valmentajaksi?

Toisinajattelijoilla ja vastarannankiiskillä on ominaisuus, joka saa heidät onnistumaan ammatissaan ja elämässään: he eivät kuuntele ketään muita kuin itseään.

Nämä ihmiset jäävät ajatuksiensa kanssa helposti yksin. Oman alansa ja elämänsä asiantuntijaa on melko vaikea tulla neuvomaan – ja harvoin he neuvoja arvostavatkaan. Valtaosalla heistä on itsellään kaikki tarvittava ongelmanratkaisukyky ja luovuus, joita tarvitaan eteenpäin menemiseen.

Toisinaan, kun edessä on solmu tai suunnanmuutos, saattaa hyväkin ajattelija kuitenkin kaivata oivalluttajaa, ajattelun tukea ja pohdintakumppania, joka ei kuvittele tietävänsä valmennettavaa paremmin mistä suunnasta vastaukset löytyvät.

VastarannanCoach auttaa aivan tavallisia yrityksiä ja ihmisiä löytämään parhaat ideansa, tuottavimmat tavoitteensa ja optimaaliset olosuhteensa. Kun arki muuttuu sujuvaksi, aikaa on äkkiä myös vuosia sitten käytön puutteessa syrjään siirrettyjen tai kokonaan uusien ajatusten avautumiselle.

Kaikille se työtapa ei sovi. Toisaalta valmentaminen missään muodossa ei sovi kaikille. Nykytilanteessa viihtyminen, noin esimerkiksi, on hyvä syy olla haluamatta muutosta.

Rajoittavat uskomukset

Erityisen hyvä VastarannanCoach on rajoittavien uskomusten taklaamisessa.

Toisinajattelijoille ja luoville ammattilaisille on ominaista, että heidän tuloksensa on suoraan riippuvainen heidän toiminnastaan ja heidän ajattelunsa avaruudesta. Siksi heidän rajoittavilla uskomuksillaan on taipumus osua suoraan toiminnan ytimeen ja saavutettuihin tuloksiin.

Jo yksikin rajoittava uskomus saattaa jarruttaa matkaa tai pysäyttää sen kuin seinään. Nämä ajatusvirheet on kuitenkin usein mahdollista tunnistaa ja korvata sellaisilla, jotka sekä palvelevat tekijäänsä paremmin, että vastaavat sitä todellisuutta, jossa parhaat tulokset syntyvät.

Mitä voimme tehdä yhdessä

Parhaasta tilanteesta pahimpaan, terävimmässä nosteessa tai kipinän kadottua olen mielelläni mukana auttamassa asiantuntijoita tarkastelemaan vaihtoehtojaan, tunnistamaan tavoitteensa, tarkistamaan tekosyynsä ja tomuttamaan kuntoon vanhentuneet toimintamallinsa.

Olen lämmin ja vaativa coach. Osaan haastaa, nauraa kanssasi sekä onnistumisille että epäonnistumisille, kääntää asiat päälaelleen ja huomauttaa silloin, kun istut lätäkössä ja ihmettelet miksi vaatteesi kastuvat.

En päätä puolestasi mihin pystyt tai mikä suunta on sinulle oikea, mutta olen valmis katsomaan mihin rahkeesi riittävät jos sinäkin olet.

Jos sinulle ei kelpaa juuri kukaan, et luultavasti uskalla tulla kokeilemaan työskentelyä minunkaan kanssani. Jos olet toista mieltä, varaan mielelläni sinulle ajan.

.

Yhteystietoni:
ranja.koverola@vastarannancoach.fi
044 – 07 05 075

.

Ranjasta valmentajana löydät lisää tietoa sivuilta Millainen valmentaja olen?
sekä CV ja referenssit

.