Millainen valmentaja olen?

VastarannanCoach valmennusyrityksen tärkeimmät
toiminta-alueet ovat:

  • Johdon ja esimiesten coaching
  • Rohkea johtajuus ja valmentava esimiestyö
  • Työyhteisön toiminnan kehittäminen
  • Haastavien valmennus- ja vuorovaikutustilanteiden ratkaiseminen

Yrityksen työkielet ovat suomi ja englanti.

Ranja valmentajana

Vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverola tunnetaan kuuntelevana ja haastavana mutta hauskana valmentajana, jonka kanssa asioissa mennään eteenpäin tehokkaasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä. Lämmin huumori ja arvostava ote mahdollistavat myös terveen kyseenalaistamisen, säilyttäen silti keskinäisen kunnioituksen ilmapiirin ja vahvan otteen käsiteltyyn aiheeseen.

Ranja toimii tottuneesti välittäjänä esimiesten, insinöörien ja taiteilijoiden välillä. Hän auttaa löytämään myönteiset poikkeukset, selvittää konfliktitilanteet rauhallisesti ja tehokkaasti sekä auttaa näkemään avoimet mahdollisuudet myös mahdottomalta vaikuttavissa tilanteissa. Ranjan luotettavassa ja varmassa ohjauksessa tiukkaan käsittelyyn pääsevät myös esimiesten ja asiantuntijoiden tavallisimmat ammattitaudit: omaa osaamista vähättelevä huijarisyndrooma, vaatimisen ja palautteen antamisen vaikeus, ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta hankaloittavat oletukset ja tuulesta temmatut tulkinnat sekä muut omaa etenemistä haittaavat rajoittavat uskomukset.

Ranja on luennoinut toiminnallisten ja kehollisten menetelmien sekä kokemuksellisen oppimisen käytöstä ulkomaita myöten. Jos niitä jossakin valmennuksessa on tarpeen käyttää, Ranjan tapa perustella käytetyt työtavat herättää luottamusta ja kelpaa yleensä myös kriittisimmille arvioijille, kuten teollisuuden teknisille osaajille ja it-tiimeille.

Monipuolinen, eri alueiden asiantuntijoista, yrittäjistä, artesaaneista, tutkijoista ja taiteilijoista koostuva lähipiiri pitää huolen siitä, että Ranja muistaa miten monipuolisessa maailmassa johtajat, esimiehet ja asiantuntijat voivat elää.

Organisaatiovalmennukset Ranja aloitti vuonna 1998 ja on toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 2005.

Vapaa-aikanaan Ranja kaivertaa riimukiviä, muun muassa.

Ranjan CV:n ja referenssit löydät täältä.

Ranja-closeup-sivuille
Yhteistyökumppanit

Ambitio Group Oy

Educons Oy

Eloinn Oy

Heuristica Oy

Leena Rinne

Neovolentia

Rohkea johtaja