Millainen valmentaja olen?

VastarannanCoach valmennusyrityksen tärkeimmät
toiminta-alueet ovat:

  • Esimiestyön kehittämnen asiantuntijaorganisaatiossa
  • Erilaisuuden tunnistaminen ja hyödyntäminen
  • Asiantuntijatiimien toiminnan kehittäminen
  • Haastavien valmennus- ja vuorovaikutustilanteiden ratkaiseminen
Vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverola perusti yrityksen vuonna 2012 suuntautuessaan valmennustyössään erityisesti asiantuntijaorganisaatioiden esimiestyön kehittämiseen.

Yrityksen työkielet ovat suomi ja englanti.

 

Ranja valmentajana

Ranja tunnetaan kuuntelevana ja haastavana mutta hauskana valmentajana, jonka kanssa asioissa mennään eteenpäin tehokkaasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä. Lämmin huumori ja arvostava ote mahdollistavat myös terveen kyseenalaistamisen, säilyttäen silti keskinäisen kunnioituksen ilmapiirin ja vahvan otteen käsiteltyyn aiheeseen.

Ranja toimii tottuneesti välittäjänä esimiesten, insinöörien ja taiteilijoiden välillä. Hän auttaa löytämään myönteiset poikkeukset, selvittää konfliktitilanteet rauhallisesti ja tehokkaasti sekä auttaa näkemään avoimet mahdollisuudet myös mahdottomalta vaikuttavissa tilanteissa. Ranjan luotettavassa ja varmassa ohjauksessa tiukkaan käsittelyyn pääsevät myös esimiesten ja asiantuntijoiden tavallisimmat ammattitaudit: omaa osaamista vähättelevä huijarisyndrooma, ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta vaikeuttavat oletukset ja tuulesta temmatut tulkinnat sekä muut omaa etenemistä haittaavat rajoittavat uskomukset.

Kun valmennuksessa on tarpeen käyttää kehollisia ja toiminnallisia menetelmiä tai turvautua kokemukselliseen oppimiseen, Ranjan tapa perustella käytetyt työtavat herättää luottamusta ja kelpaa yleensä myös kriittisille arvioijille, kuten teollisuuden teknisille osaajille ja it-tiimeille.

Monipuolinen, eri alueiden asiantuntijoista, yrittäjistä, artesaaneista, tutkijoista ja taiteilijoista koostuva lähipiiri pitää huolen siitä, että Ranja muistaa miten monipuolisessa maailmassa asiantuntijat voivat elää.

Organisaatiovalmennukset Ranja aloitti vuonna 1998 ja on toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 2005.

Vapaa-aikanaan Ranja kaivertaa riimukiviä, muun muassa.

Ranjan CV:n ja referenssit löydät täältä.
 

Ranja-closeup-sivuille
Yhteistyökumppanit

Ambitio Group Oy

Educons Oy

Eloinn Oy

Heuristica Oy

Leena Rinne

Neovolentia

Rohkea johtaja