Coaching

Jos haluat tarkentaa tavoitteitasi, etsit uutta suuntaa, kaipaat haastajaa ajatuksillesi ja uskomuksillesi tai toivot lisäpotkua jo ennestään hyvin toimivaan tilanteeseen, on hyvä hetki etsiä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva Coach.

Coaching, eli henkilökohtainen valmennus, auttaa tarkentamaan, häkeltymään, haastamaan, valitsemaan, toteuttamaan ja onnistumaan.

Kenelle coaching sopii?
Vaikka coaching usein mielletään esimiesten erityisalueeksi, se sopii yhtä hyvin duunareille ja toimihenkilöille, johtoryhmille ja tuotantotiimeille, asiantuntijoille ja freelancereille sekä henkilökohtaisen elämänsä kysymyksiä pohtiville, aivan tavallisille ja tavattoman omintakeisille ihmisille.
Valmennusprosessi voi toiveittesi ja tilanteesi mukaan olla joko pitemmälle ajalle jaksottuva, tai yhden tai useamman tapaamisen täsmäisku oman tarpeesi ytimeen. Tapaamiset voidaan halutessasi toteuttaa myös Skypen tai puhelimen välityksellä.

Coaching sopii hyvin myös ryhmille ja tiimeille.

 
Lue coachingin vaikuttavuudesta täältä.

 

 

VastarannanCoach – Ranja Koverola
Ranja Koverola on vahvasta osaamisestaan ja laajasta työkaluvalikoimastaan tunnettu coach, joka tekee mielellään töitä toisinajattelijoiden ja kaikkien ainutlaatuisten ihmisten kanssa.
En ole aina kiltti, mutta haastepaikassa tuskin haluatkaan tiimiisi pelkkiä kilttejä ihmisiä.

Uskallatko saavuttaa tavoitteesi?

 

Lue Miksi olen hyvä coach toisinajattelijoille?

Palaa Miten voin olla avuksi? -sivulle