Miten voin olla avuksi?

Ranjaan kannattaa ottaa yhteyttä silloin kun:


 

Haluat tuloksia

Autan sinua asettamaan itsesi näköisiä tavoitteita ja saavuttamaan yllättävän hyviä tuloksia

 

Etsit uusia näkökulmia

Epätavalliset ajatukset syntyvät poikkeuksellisilla tavoilla. Mihin suuntaan et ole vielä katsonut?

 

Tavoittelet mahdotonta

En päätä puolestasi mihin pystyt. Olen valmis katsomaan mihin rahkeesi riittävät jos sinäkin olet.

 

 

Mitä Ranja tekee erityisen hyvin?

 

Henkilökohtainen valmennus

Jos haluat tarkentaa tavoitteitasi, etsit uutta suuntaa, kaipaat haastajaa ajatuksillesi ja uskomuksillesi tai toivot lisäpotkua jo ennestään hyvin toimivaan tilanteeseen, on hyvä hetki ottaa yhteyttä valmentajaan.

VastarannanCoach osaa haastaa, nauraa kanssasi sekä onnistumisille että epäonnistumisille, kääntää asiat päälaelleen ja huomauttaa silloin, kun istut lätäkössä ja ihmettelet miksi vaatteesi kastuvat.

Lue lisää…

 

Erilaisuudesta suorin sanoin

Työtoverien käsittämättömien toimintamallien takana on melkein aina jotakin, joka oikein käytettynä tekee omasta elämästämme helpompaa. Mitä oudompi tiimi, sitä suuremmat resurssit – mikäli niitä siis uskalletaan käyttää. Tehokkaimmissa tiimeissa erilaisuutta on uskallettu katsoa rohkeasti silmästä silmään.

MBTI on yksi hyvä ja arvostettu malli, joka auttaa löytämään paremmat sanat ja suhteen asioihin, jotka aiemmin ovat herättäneet kummastusta ja kipinöitä.

 

Mahdottomien tilanteiden taklaaminen

”On hyvin monenlaisia mahdottomia ihmisiä ja tilanteita. Minkälaisia teillä on?”

Jotkut tilanteet voivat olla mahdottomia ja ainakin tuntua siltä. Aina on kuitenkin jotakin tehtävissä. Jos ei muuta niin sillä alueella, jossa opetellaan tulemaan toimeen näiden tilanteiden seurausten ja vaikutusten kanssa.

Kuinka paljon työyhteisössäsi kuluu aikaa toimimattomiin vuorovaikutusmalleihin, väärinkäsitysten ja tulkintojen selvittämiseen, negatiivisten kierteiden ja toimimattomien strategioiden vahvistamiseen? Jos kahdenkymmenen hengen osastolla jokaiselta ihmiseltä vapautuu viikossa yksi tunti, joka aiemmin on käytetty näiden asioiden selvittämiseen, heiltä vapautuu kahdessa kuukaudessa yhden ihmisen palkkaa vastaava määrä aikaa.

Korjataanko tilanne jo tässä kuussa?
 
 
 
Ranjasta valmentajana löydät lisää tietoa sivulta Millainen valmentaja olen?